Προφίλ Εταιρίας

 

Το τεχνικό πολυκατάστημα ΑΠΟΘΗΚΗ, με ιδιοκτήτη τον Παραστατίδη Τιμόθεο δραστηριοποιείται στο νομό Σερρών και ασχολείται με την πώληση και την εμπορία Ηλεκτρικών και Φορητών Επαγγελματικών Εργαλείων, Επαγγελματικού Εξοπλισμού, Εξοπλισμού Κήπου, Οικοδομικών Υλικών, Μηχανήματα Συνεργείου, Ηλεκτρολογικό Υλικό και Ραφιών.

 

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας μας είναι οι σπουδαίοι άνθρωποι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσέλκυση και τη διατήρηση εξαιρετικών συνεργατών. Μια ποικιλία από προγράμματα προσφέρουν στους συνεργάτες μας την ευκαιρία να αναπτυχθούν, να ανταμειφθούν και να αναγνωριστούν για τις προσπάθειές τους.

 

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες. Επιπλέον, οι προσπάθειές μας εκτείνονται πέρα από την παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσίες σε αυτούς που τα χρειάζονται. Η εταιρία μας πραγματοποιεί έρευνες και συμμετέχει σε μια πληθώρα πρωτοβουλιών ,για να αναπτύσσει συνεχώς τον βιομηχανικό τομέα και να συνεισφέρει στην κοινωνία. Εφαρμόζουμε μια στρατηγική για να επιτύχουμε την ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας και να ενισχύσουμε τις ικανότητες των συνεργατών μας. Αναζητούμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και προϊόντα που θα έχουν μεγαλύτερη επίδραση στην ασφάλεια των υπαλλήλων μας.

 

 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-141697230-1